Delstyling

Vi kommer hjem til kunden og endrer sammensetning samt plassering av eksisterende interiør. Videre tilføyes det med tekstiler og interiørdetaljer fra vårt sortiment for å løfte boligen før foto og visning. Tjenesten inkluderer befaring, transport, styling og henting. Produktene kan stå i boligen inntil seks uker. Utover dette påløper det 10% pr. påbegynte uke.

Pris fra: 9000,-

– Jeg brukte Norstyled til å delstyle min bolig før salg.
De tok med de tingene boligen manglet og sammen med mine egne møbler ble det en stemning i boligen som gjorde annonsen attraktiv.

Dette medførte et godt salg og jeg er virkelig fornøyd med at jeg satte bort denne delen av boligsalget. Norstyled fremsto seriøse og profesjonelle i alle ledd og jeg benytter de gjerne igjen ved en annen anledning.

Guri Odnakk

Privatkunde

delstyling

Hvorfor benytte seg av delstyling?

full boligstyling

Mye har forandret seg i løpet av de siste
10 årene når det gjelder salg av bolig og forventningene som en mulig kjøper har til presentasjonen av boligen. I Norge er vi ekstremt opptatt av interiør og hvordan vi har det hjemme. Faktisk så er Norge et av landene som bruker mest penger på oppussing hvert år.

Så da sier det seg kanskje selv at ved salg av bolig, ønsker ofte kjøperen å se drømmehjemmet ferdig stylet.

De avgjørende detaljene

Boligstylisten vil sammen med deg se hva boligen trenger for å fremstå mest mulig attraktiv. Kanskje du trenger et nytt gulvteppe under spisebordet eller en lenestol i stuen og generelt påfyll av interiørdetaljer og tekstiler. Da er delstyling noen for deg.

Utover dette rer stylisten opp senger og pynter med friske stilkblomster og urter for å gjøre boligen tiltalende og delikat til foto.

delstyling