Full boligstyling

Vi innreder boligen med møbler, tekstiler og interiørdetaljer som får boligen til å fremstå delikat og attraktiv for en mulig kjøper. Tjenesten inkluderer befaring, transport og styling. Produktene kan stå i boligen inntil seks uker. Utover dette påløper det 10% pr. påbegynte uke.
Pris fra: 12.000,-

– Norstyled har fullstylet mange av mine prosjekter og jeg benytter de gjerne igjen. Hos Norstyled opplever jeg å få design og kvalitet i stylingene og generelt en profesjonell og god service.

Glenn Braaten

Utbygger, Braaten Eiendom AS

full boligstyling
full boligstyling

Hvorfor benytte seg
av full boligstyling?

Mye har forandret seg i løpet av de siste 10 årene når det gjelder salg av bolig og forventningene som en mulig kjøper har til presentasjonen av boligen. I Norge er vi ekstremt opptatt av interiør og hvordan vi har det hjemme. Faktisk så er Norge et av landene som bruker mest penger på oppussing hvert år. Så da sier det seg kanskje selv at ved salg av bolig så ønsker ofte kjøperen å se drømmehjemmet ferdig stylet.

La kunden visuelt flytte inn

Den største grunnen for å full style en bolig, er å vise frem boligens fulle potensiale. Det kan være vanskelig å se for seg hvordan drømmehjemmet kan bli når boligen f.eks. står tom.

Riktig møbelplassering for hvert rom og riktig valg av møbler som passer til målgruppen, er to avgjørende faktorer for hvor attraktiv presentasjonen av boligen blir. Ved full boligstyling vil boligstylistene komme inn med alt av møbler til mindre interiørartikler, tekstiler, veggdekorasjon og friske stilkblomster.

Vi vil style boligen til et fult møblert hjem.

Om å skape en stemning

Boligstyling handler om å skape stemning og treffe målgruppen. I Norstyled har vi lang erfaring og god faglig tyngde med styling av alle slags hjem. Vi holder oss oppdaterte på trendbildet og styler i en tidsriktig stilretning. Med en styling fra oss blir din bolig presentert på en lukrativ og moderne måte.

full boligstyling