Interiørveiledning

– til privat og offentlig

Våre interiørdesignere bistår privatpersoner og bedrifter med interiørveiledning av både privat bolig og offentlige næringslokaler. Vi gir rådgivning på alt fra farge og materialvalg til større oppussingsvalg. Om ønskelig utarbeides det en boligrapport hvor alle rådene blir presentert. Norstyled tilbyr gratis og uforpliktende befaring i hele Vestfold.

Interiørveiledning:

Pris: 1100,- per time.  

styling

Hvorfor interiørveiledning?

Interiørveiledning kan være til hjelp enten om du skal selge bolig eller ønsker fornyelse
i hjemmet. Våre interiørdesignere kan bistå deg med alt fra rådføring til
3d visualisering av ditt drømmehjem.
Vi rådfører også utbyggere i valg av farger, materialer og innrednings forslag på nybygg.

 

full boligstyling

Selge bolig?

Om du skal selge bolig er denne tjenesten ofte å foretrekke både for selger og meglere.
Når man selv bor i boligen er det ikke alltid lett å hvite hva som bør fjernes før foto og evt. om det er noe som bør tilføyes. En stylist vil fort kunne se hva som bør gjøres før foto og gi deg de rådene som vil gjøre din bolig lukrativ på markedet. I etterkant av konsultasjonen vil du også mota en fullstendig boligrapport med hva som bør gjøres i hvert rom, inspirasjon til styling og evt. innkjøpsliste med de tingene som bør tilføyes.

Interiørveiledning og boligrapport før salg:

Pris: 2500,-

– Jeg fikk besøk av en stylist etter avtale med megler, under salg av min bolig.
Stylisten gjorde verden min så mye enklere! I etterkant av besøket fikk jeg en oversiktlig boligrapport og jeg ble så lettet over å ha en plan å følge. Sammen med fargeforslag og styling tips føler jeg boligen ble mye mer helhetlig og attraktiv. En flott tjeneste som jeg anbefaler alle å engasjere ved salg av bolig.

Vanesse Iversen Wold

Privatkunde

interiørveiledning

Fornyelse i hjemmet?

Norstyled består av et team med interiørdesignere og interiørarkitekter som har lang og bred erfaring i bransjen. Ønsker du å fornye hjemmet ditt med nye veggfarger, mindre oppussingsgrep eller større endringer vil vi kunne hjelpe deg.

Stylisten vil også kunne rådføre deg rundt møbelplassering og stil i hjemmet. Kanskje nytt interiør og tekstiler vil være nok til å løfte boligen eller så vil du kanskje trenge ny møbelplan samt andre interiørtiltak. Ditt behov og ønske for hjemmet vil stå i fokus og vi vil rådføre deg i riktig retning for å skape ditt drømmehjem.

interiørveiledning

– Norstyled kom hjem til meg på et uforpliktende besøk. Sammen kartla vi hva jeg savnet i boligen og hvilken stilretning jeg ønsket å bevege meg mot. Stylisten fremsto meget kunnskapsrik, var imøtekommende og svært hyggelig. Vi malte etter hennes anbefaling og senere fikk vi presentert en møbelplan. Vi valgte å handle produktene vi manglet av Norstyled. Ved leveranse stylet de alle rom i boligen. Det å komme hjem til et ferdig stylet hus med nye møbler, lamper, interiørdetaljer og tekstiler skapte virkelig den stemningen som jeg så etter når jeg først tok kontakt. Profesjonell og iderik veiledning som har økt livskvaliteten i vårt hjem

Pardeep Kaur Kodial

Privatkunde

Shop by appointment

MANDAG – FREDAG
10:00 – 18:00

LØRDAG
11:00 – 15:00

Send oss en melding