Møbelsalg

Norstyled er leverandør av en rekke design merker. Bestill gjerne tid i vårt showroom for å se og teste ut produktene våre. Vi har et stort og spennende sortiment utstillt kun en kort kjøretur fra Tønsberg sentrum.

Du finner oversikt over våre leverandører her.

møbelsalg

– Vi har handlet av Norstyled opp til flere ganger. Både mindre interiørvarer, og større møbler. Vi har opplevd en god og trygg kjøpsprosess og kvaliteten på varene er meget tilfredsstillende. På showroomet får jeg alltid inspirasjon og kreative ideer som gjør mitt hjem til noe eget.

Eva Marie Gellein

Privatkunde

Norstyled har en stor interesse for interiør og design og lang erfaring fra salg av møbler.
I Norstyled har vi et mål om å skape et sortiment som representerer den nordiske stilen samtidig som du skal kunne finne fargerike og kreative design innslag. Alle møblene er av beste kvalitet og hos oss skal kunden kunne føle seg trygg og gjøre gode kjøp som varer lenge.

Teppene vi ELSKER

Jobber hver dag med å kartlegge markedets leverandører og trender. Vi oppdaterer sortimentet jevnlig og ved et besøk hos oss vil du alltid oppleve noe nytt og annerledes.

Norstyled er blant annet leverandør av Layered som leverer fantastiske kvalitets gulvtepper. Gulvteppene har vunnet mange priser, blant annet Elle Design Awards. Vi er stolte av å kunne vise frem disse produktene på vårt showroom.

 

 

Gjør hverdagen
til en fest!

full boligstyling

Gjør hverdagen til en fest!

FEST Amsterdam er en annen leverandør som ikke er å finne mange steder i Norge.
Norstyled kom over Instagram kontoen til denne leverandøren og siden den gang har vi solgt mange av deres fantastiske sofaer og andre møbler. FEST er en annerledes leverandør som tilbyr både et fargerikt og lekent sortiment, men også det rolige og nordiske designet.

Våre fantastiske leverandører

I tillegg til disse har vi en rekke andre flotte design merker som HK Living, YGG&LYNG, Hubsch, Kristina Dam, New Works etc. Ved et besøk på showroomet kan kunden ta med seg plantegninger og bilder av boligen, sammen vil vi da kunne sette rammene for den kommende stilretning, velge møbler og farger i tråd med stilen som velges.

Shop by appointment

MANDAG – FREDAG
10:00 – 18:00

LØRDAG
11:00 – 15:00