Norstyled

Om Norstyled

Norstyled består av et team med farge- og interiørkonsulenter som har lang og bred erfaring innen interiørbransjen. Vi tilbyr privatpersoner og bedrifter en nordisk, moderne og tidsriktig boligstyling, samt kvalitetsbevisst interiørveiledning. 

Våre interiørkonsulenter har stor interesse for farger, interiør og design. Med mangeårig erfaring innenfor salg har vi god kunnskap om vareutvalget, produktkvaliteten og trendene som finnes i det skandinaviske markedet.

Norstyled har samarbeid med flere eiendomsmeglere og utbyggere i Vestfold. Vårt varelager består av kjente designmerker som: Bolia.com, Normann Copenhagen, Hubsch, HK Living, Broste Copenhagen med flere. Sortimentet oppdateres jevnlig slik at stylingen hele tiden oppleves unik. Boligstylingen tilpasses målgruppe, boligens beliggenhet og sjarm. Med en boligstyling fra Norstyled vil boligen oppleves innbydende, luftig og moderne.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller befaring. Eller kom å besøk oss på vårt splitter nye showroom på utkanten av Tønsberg for å se mer av våre tjenester. Send oss en mail for å booke tid.

Vi gleder oss til å høre fra deg.