Norstyled

Tjenester

Interiørkonsulenttjenester


Våre interiørkonsulenter bistår privatpersoner og bedrifter med interiørveiledning av både privat bolig og offentlige næringslokaler. Vi gir rådgivning på alt fra farge og materialvalg til større oppussingsvalg. Om ønskelig utarbeides det en boligrapport Inkl. moodboard hvor alle valgene blir presentert.

Norstyled tilbyr gratis og uforpliktende befaring i hele Vestfold. Deretter er prisen per time: 750,-

Interiørveiledning og boligrapport før salg: Pris: 1500,-

Delstyling


Vi kommer hjem til kunden og endrer sammensetning samt plassering av eksisterende interiør. Videre suppleres det med tekstiler og interiørdetaljer fra vårt sortiment for å løfte boligen før foto og visning. Tjenesten inkluderer, befaring, transport, styling og henting. Produktene kan stå i boligen intill fire uker. Utover dette påløper det 10% pr. påbegynte uke. Pris fra: 5000,-

Helstyling


Vi innreder boligen med møbler, tekstiler og interiørdetaljer som får boligen til å fremstå delikat og attraktiv for en potensiell kjøper. Tjenesten inkluderer, befaring, transport og styling. Produktene kan stå i boligen intill fire uker. Utover dette påløper det 15% pr. påbegynte uke.
Pris fra: 9000,-

ÅRETS JULEGAVE?


Gavekort: En time med en Interiørkonsulent
Gi bort en personlig gave under juletreet i år. Med et gavekort på en interiørtime vil kunden få hjelp til å innrede boligen,
oppsett av moodboard, 
utforme en handleliste eller rett og slett bare mota masse inspirasjon.

Pris: 1500,-
Inkl. Boligrapport

Send oss en mail med kundens navn og adresse. Vi pakker gavekortet pent inn og sender det i posten. Betaling via vipps eller faktura.
post@norstyled.no