Tjenester

Norstyled består av et team med farge- og interiørkonsulenter som har lang og bred erfaring innen interiørbransjen. Vi tilbyr privatpersoner og bedrifter en nordisk, moderne og tidsriktig boligstyling, samt kvalitetsbevisst interiørveiledning.

interiørveiledning

rådgivning i farge- og materialvalg

Interiørveiledning

Våre interiørkonsulenter bistår privatpersoner og bedrifter med interiørveiledning av både privat bolig og offentlige næringslokaler. Vi gir rådgivning på alt fra farge og materialvalg til større oppussingsvalg. Om ønskelig utarbeides det en boligrapport hvor alle valgene blir presentert.

Norstyled tilbyr gratis og uforpliktende befaring i hele Vestfold. Deretter er prisen per. time: 950,-

Interiørveiledning og boligrapport før salg: Pris: 2000,-

interiørveiledning

kjøp møbler og interiør hos oss

Vår butikk

Hos oss kan du handle møbler fra alle våre anerkjente leverandører. Bestill gjerne tid i vårt showroom for å se og teste ut produktene våre. Vi har et stort og spennende sortiment utstillt i vårt romslige showroom. 

Du finner oversikt over våre leverandører her.

styling

selge bolig?

Helstyling

Vi innreder boligen med møbler, tekstiler og interiørdetaljer som får boligen til å fremstå delikat og attraktiv for en potensiell kjøper. Tjenesten inkluderer befaring, transport og styling. Produktene kan stå i boligen inntil seks uker. Utover dette påløper det 15% pr. påbegynte uke.

Pris fra: 10.000,-

delstyling

selge bolig?

Delstyling

Vi kommer hjem til kunden og endrer sammensetning samt plassering av eksisterende interiør. Videre suppleres det med tekstiler og interiørdetaljer fra vårt sortiment for å løfte boligen før foto og visning. Tjenesten inkluderer befaring, transport, styling og henting. Produktene kan stå i boligen inntil seks uker. Utover dette påløper det 10% pr. påbegynte uke.

Pris fra: 7000,-